Ko je dasa koji je sve oduševio danas na Košutnjaku? Svi ga znaju kao novinara, a sada je rešio sve da šokira
Foto: Printscreen Instagram/marko_jovicc

SVAKA ČAST

Ko je dasa koji je sve oduševio danas na Košutnjaku? Svi ga znaju kao novinara, a sada je rešio sve da šokira

Jović je iznenadio mnoge jer ovoga puta nije došao u ulozi novinara, već pevača

Objavljeno:

Danas je počelo snimanje 18. sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Nakon dva meseca pauze u studiju na Košutnjaku okupili su se kandidati koji će se boriti za prestižne nagrade, ali i mentori koji će im pomoći da njihovo takmičenje bude što uspešnije i zapaženije.

Kreativni direktor Saša Popović najavio je mnogobrojne inovacije kada je ova sezona u pitanju, a takmičari jedva čekaju da krene još jedna muzička avantura.

Među kandidatima se pojavio Marko Jović i ukrao simpatije svih prisutnih, kako žirija koji su ga sreli na samom ulasku u studio, tako i publike koja nije skidala pogled sa njega.

Jović je iznenadio mnoge jer ovoga puta nije došao u ulozi novinara, već pevača koji će stati na scenu Granda i takmičiti se rame uz rame sa ostalim kandidatima.

1 / 3 Foto: Kurir/Aleksandar Panić

Marko je inače novinar po vokaciji, koji svakodnevno ima kontakt sa domaćom estradom ali sa druge strane kamere. Raskrinkao je mnogobrojne afere, razgovarao sa mnogim javnim ličnostima, ali sada je sebi postavio novi izazov.

Sada se odlučio na drastičanu promenu, te će se latiti mikrofona jer mu ljubav prema muzici datira od ranog detinjstva i vreme je za još jedno pomeranje granica. Jović je do sada snimio nekoliko cover pesama, a sa hitom Mileta Kitića "Luda devojko" dostigao je čak milion pregleda na Jutjub kanalu i to bez reklame i plasiranja na društvenim mrežama.

Komentari ispod njegovih interpretacija su više nego pozitivni, a većina publike tvrdi da je Marko "paketić" jer poseduje i stas i glas.

"Bravo dečko, ovo je najbolja verzija ove pesme", "I stas i glas, sve u paketu", "Ja sam se zaljubila, šta je ovo", "Ovo je bomba", "Svaka ti čast", "Kakav glas i stas", "Ovo je bolje od originala" i mnogi drugi...

Bonus video:

46:36

REDAKCIJA 16.09.2024. 3. DEO

(Espreso / Kurir/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.